Vijesti s polja i našeg stola
Novosti
24. 10. 2024
Intervju: Sandi Chiavalon o berbi 2024 i utjecaju klimatskih promjena na maslinarstvo
Pročitaj više
7. 9. 2024
Hidratacija kože nakon ljeta: snaga prirodnih ulja
7. 8. 2024
Jednodnevni vodič kroz Istru za hedoniste i romantike
20. 7. 2024
Izazovi i edukacija djece o prehrani, planiranje obroka sa stajališta Nastasje Petrić
12. 7. 2024
Intervju s Nastasjom Petrić: Kulinarstvo, putovanja i obiteljski obroci
10. 6. 2024
Masline u liječenju pretilosti i dijabetesa – nova znanstvena studija
25. 5. 2024
Upustite se u avanturu degustacije maslinovog ulja – čekamo Vas u Chiavalon uljari u Vodnjanu
28. 3. 2024
Premio il Magnifico: OPG Chiavalon najbolji oleoturizam u Europi
24. 2. 2024
Uljara Chiavalon: Demeter certifikat kao oznaka posvećenosti prirodi
Recepti
29. 1. 2024
Radicchio Trevigiano x Chiavalon Ekstra Djevičansko Maslinovo Ulje
21. 12. 2023
Sretan Božić i uspješna Nova 2024. godina!
28. 11. 2023
ISTRAVIRGIN: Dani mladog maslinovog ulja
1. 11. 2023
Intervju: Sandi Chiavalon o berbi 2023
21. 10. 2023
Zdravstvene prednosti ekstra djevičanskog maslinovog ulja
19. 9. 2023
Ekstra djevičansko maslinovo ulje: Prednosti za Vaše četveronožne prijatelje
Kantarionovo ulje: čudo prirode koje morate imati u svojem domu
22. 7. 2023
PONOSNO PREDSTAVLJAMO NEKE OD NAGRADA ZA EDMU IZ BERBE 2022
21. 5. 2023
RESTORANI U OKOLICI VODNJANA KOJE VRIJEDI POSJETITI
22. 4. 2023
Weekend food festival dovodi najbolje kuhare u Vodnjan
10. 3. 2023
JRE event u Botique hotelu San Rocco
22. 2. 2023
Utjecaj temperature na kvalitetu maslinovog ulja
22. 12. 2022
Sretne blagdane i uspješnu Novu 2023. godinu želi Vam Chiavalon tim 😊
28. 10. 2022
REZIME BERBE 2021.
20. 6. 2022
15 GODINA OD BOCE U ŠKARTOCU
16. 3. 2022
TOP 10 ISKUSTVA U ISTRI
21. 2. 2022
Novosti sa našeg gospodarstva: krug života
23. 12. 2021
Sretan Božić i usješnu Novu godinu želi Vam Chiavalon & Co. 😊
10. 12. 2021
Chiavalon iskustvo
1. 12. 2021
Završila je berba 2021.
11. 11. 2021
5 razloga zašto nas trebate posjetiti
16. 8. 2021
5 jednostavnih tapasa za vaše druženje večeras
28. 6. 2021
Bruschette sa povrćem na žaru i mediteranskim dressing-om
Domaći čips od krumpira
Lava cake sa tamnom čokoladom
Brzinski recept za tijesto za pizzu
Za posebne ponude i vijesti pretplatite se na naš newsletter!