Novosti

21. 12. 2023

Sretan Božić i uspješna Nova 2024. godina!

Stigli smo do kraja još jedne godine, i zaista smo zahvalni za sve što smo proživjeli – cijenimo pobjede i naučili smo iz svih izazova kroz koje smo prošli. Naš je fantastičan tim zaslužio veliki pljesak! Odradili su odličan posao ove godine, pomogli su nam napredovati i rasti. Svaki od njih je na svoj način zaslužan za postignuća koja smo ostvarili.

Sada je vrijeme za zasluženi odmor. Pažnja: od 22. prosinca 2023. godine do 15. siječnja 2024. godine cijeli će tim uzeti zasluženi predah. Dok se opuštamo i uživamo s obitelji i prijateljima, naša internetska trgovina s veseljem će primati vaše narudžbe koje ćemo vam poslati po povratku na posao.

Želimo vam svu sreću tokom blagdana. Neka vaši dani budu ispunjeni ljubavlju, smijehom i veseljem, a Nova godina neka donese nove uspjehe i ostvarenje želja!

p.s. Nadamo se da će na vašem blagdanskom stolu gozba biti dostojna kraljeva, If a splash of our oil adds that extra flavor, we’re stoked to be a part of your celebrations.i da će poneka kap našeg ulja obogatiti okuse vaših jela, puno nam znači što smo dio vaših proslava.

Veliko hvala na ljubavi, vjernosti i podršci tijekom cijele godine. Sada ćemo se resetirati i pripremiti se da se budemo još bolji u sljedećoj godini!

Živjeli,

Vaš Chiavalon tim