Novosti

11. 11. 2021

5 razloga zašto nas trebate posjetiti

Naši blendovi su jedni od najnagrađivanijih na svijetu, ali to nije jedini razlog zašto nam ljudi dolaze na na degustacije. Ponosni smo na način na koji radimo, svoju obitelj i svoju viziju. Kontinuirano se razvijamo i to je priča koju bismo i Vama htjeli ispričati.

  1. MI NISMO OBIČNI PROIZVOĐAČ ULJA.

Svoju priču započeli smo 1997. godine s 50-ak stabala maslina. danas ih imamo skoro 9000. Educirali smo se, učili i ušli u ovu priču. Cijela naša obitelj je u svakom metru naše uljare, u svakoj kapi našeg ulja i to je naša strast – naučiti raditi, poboljšati kvalitetu i ispričati priču o tradiciji i tehnologiji koja je u skladu s proizvodnjom ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Nikada se nismo brinuli o kvantitetu, već o kvaliteti. I uvijek znamo da može biti bolje i stalno radimo na tome.

  1. RADIMO STVARI NA DRUGAČIJI NAČIN. NAŠ NAČIN.

Svjesno smo se trudili razviti nove metode proizvodnje kako bismo jamčili samo najbolju kvalitetu ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Beremo masline ranije od ostalih proizvođača, naši strojevi za preradu su najmoderniji u Europi i izrađujemo posebne mješavine svake sorte kako bismo održali kvalitetu našeg ulja tijekom cijele godine. Naša uljara je srce našeg brenda – tu smo svi zajedno, prerađujemo masline, punimo ulje u boce, tu je naš dućan i tu smo mi sa Vama.

  1. NAŠE ULJE JE JEDNO OD TOP 15 NAJBOLJIH ULJA NA SVIJETU.

Godinama smo zastupljeni u brojnim turističkim vodičima i dobivali smo nagrade za naša ulja. Većina restorana s Michelinovim zvjezdicama u Hrvatskoj koristi naša ulja. Ponosni smo na svoj uspjeh i na sve nedaće i žrtve koje u to idu. No, naša najveća nagrada je zadovoljstvo, pozitivni komentari ljudi koje svakodnevno susrećemo, ideje koje stvaramo i projekti koji ne prestaju.

  1. NAŠE DEGUSTACIJE SU EDUKATIVNE, MI ĆEMO IH NAPRAVITI ZA VAS.

Svaki dan provodimo degustacije u našoj uljari. Nudimo tri iskustva degustacije – ovisno o tome koliko vremena imate i što želite probati i naučiti. Naša ideja je naučiti vas kako se proizvodi ulje, kako razlikovati pravo ekstra djevičansko maslinovo ulje od lažnih ulja, dati vam savjete kako koristiti ulje i iz prve ruke naučiti kako se ulje kombinira s hranom i pićima i koliko obogaćuje bilo koju gastronomsku priču.

  1. MI SMO EKO BREND. U SVAKOM KORAKU NAŠE POVIJESTI

Naša cjelokupna proizvodnja je pod certificiranom ekološkom kontrolom. Jako smo ponosni što naše ekstra djevičansko maslinovo ulje nosi ekološki pečat i zaštićenu oznaku izvornosti, koji jamče i osiguravaju da je certificirano 100% ekološko ekstra djevičansko maslinovo ulje iz Istre. Osim ulja, aktivni smo i u poljoprivredi. Organska pasata od rajčice naš je prvi krajnji proizvod koji dolazi izravno s polja u dolini rijeke Raše. Organski uzgojene rajčice obično se beru rano ujutro i tek nakon nekoliko sati pretvaraju se u ukusnu pastatu od rajčice.

Ako želite iz prve ruke doživjeti sve što smo vam rekli, javite se i rezervirajte svoju degustaciju, čekamo vas.

Više informacija:

Online rezervacije ne mogu se izvršiti za isti dan posjeta.

Zadnje rezervacije za posjete sljedeći dan moguće su do 18 sati.

Ako više volite privatni program po mjeri, kontaktirajte nas na visit@chiavalon.hr

Otvoreni smo

od 10 do 18 sati – od ponedjeljka do petka

Subotom, nedjeljom i blagdanima ne radimo