Novosti

24. 2. 2024

Uljara Chiavalon: Demeter certifikat kao oznaka posvećenosti prirodi

S velikim zadovoljstvom dijelimo vijest da je naša uljara u Vodnjanu, Istri, odlikovana Demeter certifikatom. Certifikat jamči da ćemo sada moći pružati usluge prerade svim proizvođačima s Demeter certifikatom prema strogoj Demeter standardizaciji. Ovo postignuće odraz je naše posvećenosti biodinamičkoj poljoprivredi, ali i rezultat naših napora da radimo u skladu s prirodom. Iako smo ponosni na ovo priznanje, ono jača našu odlučnost da nastavimo njegovati zemlju koju obrađujemo s još većim poštovanjem.

Demeter certifikat je globalno priznat zbog svojih strogih kriterija u biodinamičkoj poljoprivredi, potvrđuje našu posvećenost proizvodnji maslinovog ulja koje nije samo najviše kvalitete, već je i održivo. To je obećanje našim kupcima da su naše prakse ekološki odgovorne i da su naši proizvodi izrađeni s najvećim poštovanjem prema zemlji.

Ovaj je certifikat podsjetnik na put koji smo prošli i koji dalje slijedimo kako bi radili na održivosti. Drago nam je što s vama možemo podijeliti sreću i zadovoljstvo ovog postignuća, rad s vama i vaša kupovina naših proizvoda doprinosi misiji koju pratimo, a to je posvećenost principima biodinamičkog poljoprivrede i čistim, bogatim okusima koje donosi našem maslinovom ulju.

Saznajte više o našim održivim praksama i Demeter-certificiranim proizvodima na chiavalon.hr i doživite bit Istre u svakoj boci.