Novosti

23. 12. 2021

Sretan Božić i usješnu Novu godinu želi Vam Chiavalon & Co. 😊

Dragi naši, stigao nam je kraj još jedne godine. Ovo je trenutak kada zbrajamo pluseve i minuse, mjerimo koliko smo napravili, što bi popravili i gdje imamo prostora za napredak. Ponosni smo na sve naše djelatnike koji su tokom cijele godine izvrsno odrađivali svoj posao, gorili, vukli i upravo zbog njih svake godine idemo jednu stepenicu više u našem poslovanju.

Sada je, više nego zasluženo, došlo vrijeme za godišnji odmor. Ovim vam putem javljamo da radimo i šaljemo vaše pakete do 23. prosinca, a na posao se vraćamo 10. siječnja 2022. Za vrijeme odmora naš će web shop normalno raditi, sve će narudžbe biti zaprimljene, a slati ćemmo ih po povratku na posao, od 10. siječnja na dalje.

U međuvremenu Vama želimo sve najbolje povodom nadolazećih blagdana. Da budete zdravi, okruženi ljudima koji šire pozitivu i ljubav i da ostvarite sve što ste zamislili u 2022. godini.

Želimo vam bogate blagdanske stolove pune fine hrane, dobrog pića i ukoliko sve to bude začinjeno kapljicom našeg ulja, mi ćemo biti presretni sto smo dio vaših blagdana.

Hvala Vam na podršci, lojalnosti i ljubavi koju ste nam davali kroz cijelu godinu, obećajemo da ćemo nastaviti raditi najbolje što možemo da je zaslužimo i u sljedećoj godini!

Vaš Chiavalon Family